Sameiet Maridalsveien Park

Vårt firma takker for tilliten ved å ha inngått avtale med Sameiet Maridalsveien Park, om utvendige malerarbeider sommeren 2021. Arbeidene omfatter i hovedtrekk vasking av balkonger inklusive panelfelt ,vinduer og balkongdører. Etter dette males balkongtak, og alle vinduer og balkongdører to strøk i samme farge som i dag. Panelfelt på balkong påføres to strøk oljebeis lik den eksisterende. Arbeidene vil bli utført med en kombinasjon av stillaser og bruk av lift der hvor dette er best egnet. Arbeidene starter i uke 25, og hele prosjektet ferdigstilles i uke 36.

Abonnér på meldinger fra prosjektet

ARBEIDSTID

Arbeidene våre vil normalt starte kl 07 hver morgen og avsluttes kl 17.00 på ettermiddagen. Ved arbeider utenfor disse tidene vil vi varsle spesielt om dette. Dette vil vanligvis skje til beboere på e-post og / eller ved oppslag på inngangsdører.

UØNSKEDE HENDELSER

Vårt mål er at arbeidene skal gå uten uønskede hendelser. Om det likevel er noe du reagerer på eller om det er hendelser du mener burde vært unngått, setter vi stor pris på om du sier ifra. Gi vår prosjektleder beskjed via e-posten under så vil vi svare så fort vi kan. Om det er hendelser av akutt karakter ber vi deg om å ringe eller gi beskjed til en av våre arbeidere

SIKKERHET

Det skal være sikkert å oppholde seg ved en av våre byggeplasser. For å opprettholde sikkerheten er vi avhengig av at dere som beboere følger noen retningslinjer:
  • ikke gå på innsiden av sperringer
  • ikke beveg dere på innsiden av stillasduk eller under stillaser. Unntaket er ved innganger der det er lagt til rette for at man skal kunne gå inn og ut av bygget.
  • ved vareleveranser eller opp- og nedrigg ønsker vi at dere følger de henvisninger våre folk gir. I slike tilfeller trenger vi en noe større sikkerhetssone rundt arbeidene.

HENVENDELSER

Dersom dere har spørsmål til oss om gjennomføringen av prosjektet, er dere velkomne til å ta kontakt med våre prosjektledere. Den ansvarlige prosjektlederen for prosjektet er listet under. For generelle henvendelser kan dere ta kontakt via kontaktskjemaet på denne siden.

FREMDRIFTSPLAN

LINK: Fremdriftsplan Maridalen Park  

Kontaktpersoner

Lasse
Jensen

Front Entreprenør
Prosjektleder

47633408
lasse@frontent.no

Nils
Berg

Daglig leder
Front Entreprenør

+47 905 70 433
nils@frontent.no

ikon for kalender
Tidsrom