Utbytting av vinduer, balkongdører og muring av piper over tak med mer i Teisen Park Borettslag

Front Entreprenør AS bruker i hovedsak denne siden og e-postvarslinger i vår kommunikasjon med beboere som er berørt av prosjektet. Det er derfor viktig at du melder deg på e-postlisten. Denne listen blir slettet når prosjektet er ferdig. Adressene blir ikke brukt i andre sammenhenger. ARBEIDSTID Arbeidene våre vil normalt starte kl 07 hver morgen

Vi utfører arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen. Vi starter i Teisenveien 24 på tirsdag 23 november . Vi kommer innom de ulike balkongene i flere omganger da det skal utføres flere omganger med arbeid. Vi regner med å bruke 2-3 dager på hele huset. Deretter starter vi i Teisenveien 20-22 på torsdag 25 november.

Vi utfører arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen. Vi starter i Teisenveien 23-25-27 på torsdag 18 november . Vi kommer innom de ulike balkongene i flere omganger da det skal utføres flere omganger med arbeid. Vi regner med å bruke 1 uke på hele huset.

Vi utfører arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen. Vi starter i Prost Hallings vei 18-20-22 på torsdag 11 november . Vi kommer innom de ulike balkongene i flere omganger da det skal utføres flere omganger med arbeid. Vi regner med å bruke 1 uke på hele huset.

Vi utfører arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen. Vi starter i Prost Hallings Vei 12-14-16 i første del av uke 45. Vi kommer innom de ulike balkongene i flere omganger da det skal utføres flere omganger med arbeid. Vi regner med å bruke 1 uke på hele huset.

Vi utfører arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen. Vi starter i Regnbueveien 13-15-17 i slutten av uke 44 da det er meldt at regnværet skal gi seg. Vi kommer innom de ulike balkongene i flere omganger da det skal utføres flere omganger med arbeid. Vi regner med å bruke 1,5 uke på hele huset.

Grunnet værforholdene utsettes malingsarbeidene i Regnbueveien 7-9-11 til uke 41.

Vi utfører arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen. Vi starter i Regnbueveien 7-9-11 i midten av uke 39. vi kommer innom de ulike balkongene i flere omganger da det skal utføres flere omganger med arbeid. Vi regner med å bruke 1,5 uke på hele huset.

Vi utfører arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen. Vi starter i Regnbueveien 1 i midten av uke 38. Regnbueveien 3 og deretter Regnbueveien 5 blir i uke 39.

I uke 37 og 38 vil vi utføre arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. Det er varslet på inngangsdører. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen. Vi jobber i nr 2 fra midten av uke 37 og i nr 4 i uke 38.

I uke 36/37 vil vi utføre arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. Det er varslet på inngangsdører. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen. Vi jobber i nr 3 først og deretter nr 1.

I uke 34 vil vi utføre arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. Det er varslet på inngangsdører. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen.

I uke 33-34 vil vi utføre arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. Det er varslet på inngangsdører. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen. Vi starter i nr 3 og tar deretter nr 5. Vi bruker ca 3-5 dager per hus.

I uke 31-33 vil vi utføre arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. Det er varslet på inngangsdører. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen. Vi starter i nr 9 og tar deretter nr 11 og 12. Vi bruker ca 4-6 dager per hus.

I uke 30 vil vi utføre arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. Det er varslet på inngangsdører. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen.

I uke 23 og 24 vil vi utføre arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. Det er varslet på inngangsdører. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen.

I uke 21, 22 og 23 vil vi utføre arbeider med maling av topparker, glassing av topparker og maling av vinduer og beslag, samt reparasjon av murte sålbenker der det er nødvendig. Det er varslet på inngangsdører. For at vi skal få utført disse arbeidene må det være ryddet foran vinduer og dør på balkongene slik at vi kommer til for å male. De øverste balkongene må ryddes helt da vi skal male tak/trekonstruksjon i topparkene. Arbeidene vil bli utført fra lift. Vi vil ta oss inn på balkonger fra liften og dette vil bli gjort på en sikker måte. For de som har innglassete balkonger er det fint om dere setter glasset i åpent/ulåst så vi kommer oss inn på balkongen.

Vi starter kommende uke opp med malingsarbeider på balkonger, vinduer og topparker. Det som skal males er. Alle topparker, både de som er med og uten innglassing. Beslag rundt vinduer og dør på balkongene. Vinduer som ikke er blitt byttet. Topparker som ikke har glass vil få innsatt dette oppe i takstolene. Før vi maler tar vi en kontroll om det er noe råteskader og utbedrer da eventuelt dette. Det vil bli noe skader på plenene fra hjulspor etter lift. Vi skal prøve å begrense dette og det vil bli utbedret etter vi er ferdig. Vi starter først med å komplettere husene i Tvetenveien og starter deretter i Klosterheimsveien. Varsel vil bli hengt opp på forhånd.

OPPDATERT MELDING: Det vil være drift på plassen 29,30 og 31 mars. Resten av påsken kommer ingen fra oss. Det er kun stillasarbeider og arbeid med piper over tak som pågår nå frem mot påsken og første uken etter. Malingsarbeider på balkonger og arbeider med topparker vil starte opp i Klosterheimveien og Tvetenveien når vi ser at det blir temperatur som er god nokk for arbeidet i løpet av april. Dette vil bli varslet nærmere med oppsalg på inngangsdøren. Fram mot påsken vil det bli montert stillaser i Prost Hallings vei 18, 20 og 22 - Teisenveien 23 og 25. Stillasene i Spektrumveien blir tatt ned. Arbeidet med pipene oppe på taket i Regnbueveien og Prost Hallings vei pågår for fult nå men vi håper å få tatt ned mye av stillasene på de to første husene i Regnbueveien før påsken. Demontering av stillaser i Regnbueveien er godt i gang. I Teisenveien 23 og 25 vil det kun være arbeid med stillaser nå før påsken.

Det er lagt inn nye datoer i fremdrift . Arbeidet går per nå veldig radig og vi ligger litt forran det vi tidligere har skissert som oppstart per hus.

Det er ventet varmere temperaturer de neste ukene og vi har mulighet til å øke vår bemanning på byggeplassen. Derfor vil vi gå igang litt før tidligere estimert . Oppstart med stillaser på Regnbueveien 7-9-11 vil bli i kommende uke.

Vi starter i løpet av kommende uke opp igjen med utvendige arbeider. Det vil bli startet med stillaser for muring av piper over tak i løpet av uke 3. Vi kommer til å starte i Spektrumveien 1 og fortløpende i Spektrumveien 2 og 4. Første uken vil det kun være stilasemontering som pågår.

Det har blitt gjort en vurdering av topparkene over balkonger med innglassing i øverste etasje. Disse vil bli malt både inn og utvendig. Dette og alle andre malingsarbeider som gjenstår vil bli utført til våren.

Vi kommer til å prioritere å gjøre ferdig piper over tak og demontere stillaser på Spektrumveien 5 og 3 nå før jul. Det er et forbehold om hvordan været er over nyttår men intensjonen er å fortsette med piper over tak så fremt det er mulig med tanke på snø. Det blir ikke utført noe mer malingsarbeider eller innglassing av topparker nå før jul. Dette arbeidet vil starte opp igjen så snart det er stabilt med plusstemperatur.

Datoer for oppstart med stillaser, muring av piper over tak og kontroll av fasader i Spektrumveien er revidert. Ligger i plan nederst på denne siden.

Vi sliter fortsatt med å ha full bemanning på Teisen grunnet gjennomføring av karantene på enkelte arbeidere etter kontakt med en person med Covid 19. Derfor har vi ikke kommet i gang med malerarbeider igjen. Men vi regner med å gå i gang med maling inne på balkongene igjen i Klosterheimsveien 2-4 på fredag denne uken. Det gjenstår ca 3-4 dager arbeid i nr 2-4 og deretter starter vi i Klosterheimveien 6-8 i midten av neste uke(40)

Det er blitt oppdaget vanninntrenging rundt pipene i Teisenveien 20-22 og 24-26. Derfor blir muring av nye piper over tak fremskyndet på disse husene. Vi går i gang med dette nå de fremover de neste ukene. Dette medfører at muring av piper i Spektrumveien og Regnbueveien blir litt utsatt. Nye datoer for oppstart ligger i fremdriftsplanen under.

Det vil bli 10 dager stans på tak/pipe arbeider i Prost Hallings vei 3 og maling av vinduer/toppaker i Klosterheimveien 2-4. Vi beklager ulempen dette medfører og vil starte opp arbeidene igjen så fort det lar seg gjøre.

Vi er godt igang igjen etter fellesferien. Nå fremover de neste 4-5 ukene vil det bli stillaser og pipemuring i Prost Hallings vei 8,5 og 3. Maling av vinduer som ikke har blitt byttet, maling av beslag rundt vinduer på balkonger og maling av topparker pågår i Tvetenveien. De neste 4- 5 ukene vil vi jobbe med dette i Tveteveien 19-21, 23-25 og Klosterheimveien 2-4. Det blir hengt oppslag i oppgangen på forhånd.

2 av vindus-montørene som jobber på Teisen Park for Palmgren har blitt sykemeldt. Derfor er fremdriften i Regnbueveien 13-17, Prost Hallings vei 12, 14 og 16 forsinket. Nye varsler/informasjon blir hengt opp på Hoved-inngangsdører i morgen. Fremdriftsplanen på denne siden er revidert med nye datoer for de adressene.

Juni: Det vil bli prioritert å mure om piper over tak der det står stillaser nå i dag i Prost Hallings vei. Riving av piper over tak i Prost Hallings vei 2 starter i morgen tidlig. Juli: Mange av våre ansatte er bosatt Polen og har grunnet Korona restriksjoner ikke hatt mulighet til å reise hjem for ferie og besøke familie tidligere i år. Så vi har valgt å ha ferieavvikling i Juli. Dette vil påvirke tidligere kommunisert fremdrift noe da bemanningen vil være minimal i denne perioden. Det betyr at vi venter til august med å montere stillaser i Prost Halling 8, 3 og 5. Spektrumveien 5 og 3. Dette for at stillaser ikke skal bli stående unødvendig lenge. August: Normal drift i henhold til fremdriftsplan lengre ned på denne siden. Det blir hengt varsel på hovedingangsdører før oppstart. Vi starter med maling av vinduer som ikke er byttet, maling av vindusbeslag inne på balkonger og arbeid med topparker i August. Informasjon/varsel om disse arbeidene vil bli hengt opp når det nærmer seg oppstart i hver blokk. Stillaser: Vi forsøker etter beste evne å unngå at stillaser blir stående unødvendig lenge. Men vi er i perioder nødt til å sette opp stillaser som blir stående noe lengre enn det er arbeid med pipene. Dette grunnet tilgang på utstyr, kvalifisert mannskap og for å skape flyt i våre arbeider som korter ned den totale byggetiden og gjør kostnadene lavere totalt sett. For montering og leie av stillaser er det avtalt en fast pris med borettslaget.

Fremdriften på Vinduer og Balkongdører er revidert. Ligger inne i fremdriftsplan under. Det kommer oppdaterte varsel/informasjon på hovedingangsdører minimum 1 uke før oppstart og alle får varsel på inngangsdøren sin minimum 2 dager før oppstart i hver enkelt leilighet.

Det skal utføres arbeid med en del av topparkene over balkonger. Det gjelder innsetting av et glass i takkonstruksjonen og maling. Dette arbeidet prosjekteres nå og vil bli påbegynt i August. Dette er ikke et arbeid som vil påvirke beboerne veldig mye da alt i utgangspunktet gjøres utenfra i lift. Beboerne dette gjelder vil få varsel og informasjon på sin inngangsdør minimum 1 uke før oppstart. Det vil bli startet i Tvetenveien og deretter til Klosterheimveien 2-4, 6-8, 10-12-14.

Til info hvis folk ønsker å male listverk. Listverk rundt de nye vinduene levert med farge ncs 0502y. Halvblank glans.

Angående fremdrift på utbytting av vinduer og dører. Fremdriftsplanen som ligger på denne nettsiden er ikke helt riktig per dags dato. Det varierer fra hus til hus men vi ligger ca 2-3 uker bak planen. Fremdriftsplanen vil bli oppdatert i løpet av uke 18. Det har vært en periode med uoversiktlig drift med tanke på egne resurser og mulighet til å komme inn hos beboere. Vi håper på god drift framover og at vi kan klare å ta igjen noe av det vi er bak per nå. På alle steder vi skal bytte vinduer vil det bli hengt opp varsel/informasjon på hovedinngangs døren en uke før oppstart. Og det blir hengt varsel på inngangsdøren til hver enkelt leilighet 2 dager før oppstart i de enkeltes leilighet.

Vi ber beboere som er i hjemmekarantene eller ikke vil ha besøk nå i tiden med mye koronasmitte og som venter vindusutbytting i sin leilighet ta kontakt med Egil Lindstad. Mob 95758331, Epost: el@palmgren.as

Nå er alle datoer for vindus-utbytting lagt inn i fremdriftsplanen. Ca datoer for oppstart med piper over tak og fasadearbeider som vi kommer til å utføre før august 2020 ligger i fremdriftsplanen. Informasjon og oppdatering på fremdrift blir hengt opp på hoved-inngangsdør ca 1 uke før oppstart i første leilighet i hver enkelt oppgang. Alle beboere får varsel på sin egen inngangsdør 2 dager før vi kommer for å montere nye vinduer. Arbeider med piper og fasader blir varslet på hoved-inngangsdør ca 1 uke før oppstart.

Fremdriftsplanen er revidert for fasade og pipearbeider. Grunnet de varme temperaturene har vi kunnet forsere arbeidet med piper og fasader. Komplett fremdrift på fasade og pipearbeider for hele borettslaget blir lagt inn på denne siden i løpet av uke 8. Varsel om oppstart stillas for pipemuring og info om fyringsforbud blir hengt på før til oppganger i husene det gjelder før oppstart.

Fremdrift gjeldende montering av vinduer og dører er revidert. Det er lagt inn dato for oppstart av arbeider med stillas, pipe og fasadearbeider på de første husene. Flere datoer kommer etter hvert.

Info om elektriske installasjoner ved vinduer eller dører: Front Entreprenør AS / Palmgren AS har ikke medtatt arbeider med elektriske installasjoner i vår kontrakt. Beboerne er selv ansvarlig for å på forhånd fjerne installasjoner som vil være i veien for montering av nye vinduer. og dører. Alternativt vil det bli løsnet fra veggen/listverket av oss men det vil da ikke bli montert tilbake av oss. Det må gjøres av elektrikker som beboerne bekoster selv. Beboere som har behov for hjelp fra elektriker kan benytte hvem de ønsker eller kontakte vår samarbeidspartner Lysaker Elektriske AS. Thor Erik Messel: messel@lysakerelektriske.no mob 92854966. Er du usikker på om dette er et problem hos deg, ta det opp på kontrollmålingen eller ta bilde av installasjonen og send til stale@frontent.no

Datoer for vindumontering etappe 1 og 2 ligger nå i fremdriftsplanen. Det er noen endringer på datoer i etappe 1. Vi kommer med flere datoer for vindumontering etappe 3 etter hvert. Foreløpig kan vi gi følgende fremdrifts estimat på montering av vinduer og dører etappe 3: ................................................................................................ Etappe 3: Regnbueveien 1 - 3 - 5 - 7 - 9 - 11 - 13 - 15 og 17. Prost Hallings vei 12 - 14 - 16 - 18 - 20 og 22. Teisenveien 27 - 25 og 23. Prost Hallings vei 24. Teisenveien 20 - 22 - 24 og 26. Utføres i rekkefølgen som opplistet. Utføres Mars - juni. ................................................................................................ Dette er bare et foreløpig estimat for etappe 3. Mer nøyaktige datoer kommer.

Det er lagt inn datoer for kontrollmåling av vinduer og for montering av vinduer. Datoer for montering av vinduer kan bli revidert med inntil 5 dager. Dette vil isåfall bli varslet på denne siden. Beboere får varsel på oppgangsdører 14 dager før oppstart av montering vinduer og 2 dager før på sin egen postkasse/inngangsdør. Det vil i varsel stå hva beboere bør gjøre av forberedelser med tildekking osv. Varighet vindusmontering per leilighet vil være 1-2 dager. Flere datoer for vindusmontering vil bli lagt inn etterhvert når vi har foretatt kontrollmåling i leiligheter. Ferdigstillelse av vindusmontering ligger under "se hele fremdriftsplanen"

Abonnér på meldinger fra prosjektet

Front Entreprenør AS bruker i hovedsak denne siden og e-postvarslinger i vår kommunikasjon med beboere som er berørt av prosjektet. Det er derfor viktig at du melder deg på e-postlisten. Denne listen blir slettet når prosjektet er ferdig. Adressene blir ikke brukt i andre sammenhenger.

ARBEIDSTID

Arbeidene våre vil normalt starte kl 07 hver morgen og avsluttes kl 17.30 på ettermiddagen. Ved arbeider utenfor disse tidene vil vi varsle spesielt om dette. Dette vil vanligvis skje til beboere på e-post og / eller ved oppslag på inngangsdører.

UØNSKEDE HENDELSER

Vårt mål er at arbeidene skal gå uten uønskede hendelser. Om det likevel er noe du reagerer på eller om det er hendelser du mener burde vært unngått, setter vi stor pris på om du sier ifra. Gi vår prosjektleder beskjed via e-posten under så vil vi svare så fort vi kan. Om det er hendelser av akutt karakter ber vi deg om å ringe eller gi beskjed til en av våre arbeidere

SIKKERHET

Det skal være sikkert å oppholde seg ved en av våre byggeplasser. For å opprettholde sikkerheten er vi avhengig av at dere som beboere følger noen retningslinjer:
  • ikke gå på innsiden av sperringer
  • ikke beveg dere på innsiden av stillasduk eller under stillaser. Unntaket er ved innganger der det er lagt til rette for at man skal kunne gå inn og ut av bygget.
  • ved vareleveranser eller opp- og nedrigg ønsker vi at dere følger de henvisninger våre folk gir. I slike tilfeller trenger vi en noe større sikkerhetssone rundt arbeidene.

HENVENDELSER

Dersom dere har spørsmål til oss om gjennomføringen av prosjektet, er dere velkomne til å ta kontakt med våre prosjektledere. Den ansvarlige prosjektlederen for prosjektet er listet under. For generelle henvendelser kan dere ta kontakt via kontaktskjemaet på denne siden.

Kontaktpersoner

Ståle
Fenstad

Front Entreprenør
Prosjektleder

458 37 698
stale@frontent.no

Nils
Berg

Daglig leder
Front Entreprenør

+47 905 70 433
nils@frontent.no

ikon for kalender
Tidsrom

01.10.2019 ⟶ 01.08.2021

20.05.2020

Prost Hallings vei 2 og 4: Oppstart arbeider med piper og fasader

19.05.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Regnbueveien 1 - 5. Starter i det laveste nummeret.

01.06.2020

Prost Hallings vei 6: Oppstart arbeider med piper og fasader

03.06.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Regnbueveien 13. Pågår frem til fellesferien

09.06.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Regnbueveien 7 - 11. Starter i det laveste nummeret. Pågår fram til uke 28

06.07.2020

Vinduer og balkongdører i leiligheter vi ikke har fått tilgang pga covid 19. Foreløpig utsatt til etter fellesferien

03.08.2020

Prost Hallings vei 8: Oppstart arbeider med piper og fasader

04.08.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Regnbueveien 15 og 17. Starter i det laveste nummeret

04.08.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Prost Hallings vei 18

04.08.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Prost Hallings vei 20

11.08.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Prost Hallings vei 22

11.08.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Teisenveien 23

17.08.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Teisenveien 25

18.08.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Prost Hallings vei 12

24.08.2020

Prost Hallings vei 3 og 5: Oppstart arbeider med piper og fasader. Nr 5 er forsinket. Oppstart uke 37/38

25.08.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Prost Hallings vei 14

26.08.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Prost Hallings vei 16

07.09.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Teisenveien 27

10.09.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Prost Hallings vei 24

14.09.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Teisenveien 20-22. Starter i laveste nummer.

21.09.2020

Teisenveien 20-22: Oppstart arbeider med piper og fasader

24.09.2020

Oppstart utbytting av vinduer og balkongdører i Teisenveien 24-26. Starter i laveste nummer.

01.10.2020

Teisenveien 24-26 Oppstart arbeider med piper og fasader

19.10.2020

Prost Hallings Vei 24: Oppstart arbeider med piper og fasader

26.10.2020

Spektrumveien 5 og 3: Oppstart arbeider med piper og fasader

20.01.2021

Spektrumveien 1 Oppstart arbeider med stillaser og deretter piper over tak

25.01.2021

Spektrumveien 2 Oppstart arbeider med stillaser og deretter piper over tak

01.02.2021

Spektrumveien 4: Oppstart arbeider med stillaser og deretter piper over tak

15.02.2021

Regnbueveien 1,3 og 5: Oppstart arbeider med stillaser og deretter piper over tak

23.02.2021

Regnbueveien 7,9 og 11: Oppstart arbeider med stillaser og deretter piper over tak

08.03.2021

Regnbueveien 13, 15 og 17: Oppstart arbeider med stillaser og deretter piper over tak.

10.03.2021

Prost Hallings Vei 12,14, og 16: Oppstart arbeider med stillaser og deretter piper over tak

18.03.2021

Prost Hallings Vei 18, 20 og 22: Oppstart arbeider med stillaser og deretter piper over tak.

25.03.2021

Teisenveien 23 - 25: Oppstart arbeider med stillaser og deretter piper over tak

03.05.2021

Oppstart malerarbeider på balkonger og topparker. Innsetting av glass i topparker.