Front er godkjent opplæringsbedrift

Front Entreprenør AS tar ansvar for rekrutteringen og er blitt godkjent opplæringsbedrift for lærlinger i malerfaget.

Rekrutteringen til håndverksfag har i mange år vært lav, men det er gledelig at unge mennesker ønsker å videreføre tradisjonelle fag. Front Entreprenør AS ønsker å være en medspiller og ta ansvar for rekrutteringen til våre fag.

– Som en betydelig aktør i bransjen er det viktig at vi gjør en innsats for å sikre videreføringen av kunnskap til nye generasjoner, sier malermester i Front Entreprenør, Tore Møll.

Han har mange tiår bak seg i malerfaget og har fått ansvaret for å bygge opp maleravdelingen i Front Entreprenør.

Økt søkning

Søkningen til byggfag på videregående skole har de siste årene gått opp, noe som gjør at det er behov for flere lærlingeplasser for de som fullfører skolegangen.

– Når bransjen oppfordrer ungdom til å søke på yrkesfag, og spesielt byggfagene, har vi også en forpliktelse til å stille opp med lærlingeplasser slik at de får fullført svennebrevet sitt, sier Møll.

Han understreker at lærlinger er med på å gjøre arbeidsplassen bedre og gjør Front Entreprenør både til en bedre leverandør og en bedre arbeidsgiver.

– Unge og engasjerte mennesker tilfører arbeidsmiljøet noe positivt. Ved å være godkjent opplæringsbedrift får vi en hyggeligere arbeidsdag. I tillegg er det en god følelse å lære bort og dele den kunnskapen vi har bygget opp over mange tiår i yrket, sier han.