Nå er vi Front Entreprenør

Murmester Nils Berg AS endrer navn til Front Entreprenør AS. Navneendringen er et ledd i å forberede selskapet på fremtidig utvikling og utvidelse av virksomheten.

– Navneendringen er et signal om at vi har ambisjoner om å bli både større og bredere i tjenestetilbudet i årene fremover. Det gamle navnet var ikke lenger beskrivende for det vi driver med i dag eller det vi skal være i fremtiden, forteller eier og grunnlegger Nils Berg.

Navnet Front Entreprenør skal gjøre det tydeligere at virksomheten omfatter flere tjenester og fagområder enn tradisjonelle mureroppdrag. I dag er Front Entreprenør en tverrfaglig aktør som leverer tjenester innen alle fagområder i forbindelse med rehabilitering av fasader, tak og vinduer. I tillegg driver selskapet en betydelig virksomhet innenfor piperehabilitering.

 

Best på rehabilitering

– Vi skal være enda tydeligere på det vi driver med. Front Entreprenør skal være den beste aktøren i markedet på oppussing og rehabilitering av fasader, forteller Nils Berg.

Det første tegnet på at Front Entreprenør blir en større leverandør til gårdeiere i Oslo er at selskapet satser på malertjenester. To malermestre som skal lede Front Entreprenørs malervirksomhet, er ansatt og begynner om kort tid.

 

Malertjenester

– Det er helt naturlig at vi utvider med malertjenester. Godt håndverk også på malingen av fasader er helt nødvendig for at fasadene skal holde i mange år, sier Berg.

Front Entreprenør har nesten 30 års erfaring med å levere fagmessig godt håndverk til borettslag og gårdeiere i Oslo-området. Det endrer seg ikke med navnebyttet. For kundene betyr endringen et bredere og bedre tilbud hos en solid og anerkjent aktør.