Profesjonell og erfaren

Front Entreprenør er en erfaren fasdeentreprenør med nesten 30 års sammenhengende historie.

Front Entreprenør en tverrfaglig aktør som leverer tjenester innen alle fagområder i forbindelse med rehabilitering av fasader, tak og vinduer. I tillegg driver selskapet en betydelig virksomhet innenfor piperehabilitering. Målet er at vi skal være den beste aktøren i Oslo på oppussing og rehabilitering av murfasader. 

Malersatsing

Nylig etablerte Front Entreprenør AS også en maleravdeling. To erfarne malermestre skal lede malervirksomheten som blir en kompletterende tjeneste til den allerede solide mureravdelingen.

Front Entreprenør har over 30 års erfaring med å levere fagmessig godt håndverk til borettslag og gårdeiere i Oslo-området. Det endrer seg ikke med navnebyttet. For kundene betyr endringen et bredere og bedre tilbud hos en solid og anerkjent aktør.

Godkjenning for ansvarsrett

Front Entreprenør AS er godkjent for ansvarsrett. Selskapet har også flere ansatte med mesterbrev og er medlem av Murmesternes forening i Oslo. Vi har egne prosjektledere og 45 ansatte som er svært erfarne og har kompetanse til å løse alle typer oppdrag.

Vårt mål er å levere alle oppdrag til rett tid, rett pris og med riktig kvalitet. Det er viktig for oss at du opplever forutsigbarhet og trygghet når du velger oss.

Kontaktpersoner

Nils
Berg

Daglig leder
Front Entreprenør

+47 905 70 433
nils@frontent.no

Tore
Møll

Front Entreprenør
Salgssjef

+47 907 80 028
tore@frontent.no

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.