Ta vare på balkongen

Balkongen kan være et deilig og avslappende sted, spesielt i den varme årstiden. Derfor er det viktig at den er sikker og godt vedlikehold. Vi har lang erfaring med rehabilitering av balkonger i forbindelse med totalrehabilitering av fasade og tak.

Balkongen er et populært sted når sommeren nærmer seg og været tillater at man beveger seg utendørs. Da er det godt å vite at balkongen er trygg og sikker å bruke. En godt vedlikeholdt balkong er dessuten hyggeligere å bruke.

Mange balkonger rundt om i sameier og borettslag er utvidet eller bygget etter at gården var ferdig. En balkong som ikke vedlikeholdes og sjekkes kan over tid bli farlig å bruke. Ikke minst er det viktig at bærende konstruksjoner blir grundig kontrollert. Eldre balkonger kan ha skjulte skader som er vanskelig å oppdage for andre enn fagfolk.

Balkong mer utsatt

Elementer av et bygg som stikker ut fra bygningskroppen er mer utsatt for vær og vind. Om vinteren legger det seg ofte is og snø på balkongen, som kan føre til slitasje. . Slik slitasje gjør at det er ekstra viktig å sørge for et jevnlig vedlikehold og ettersyn.

Front Entreprenør har årelang erfaring med rehabilitering av balkonger i Oslo og omegn. Vi påtar oss hele prosessen, enten det medfølger vedlikehold, rehabilitering eller fullstendig utskifting av balkongene.

Kontaktpersoner

Tore
Møll

Front Entreprenør
Salgssjef

+47 907 80 028
tore@frontent.no

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.