Fasaderehabilitering
for alle typer murbygg

Alle fasader må vedlikeholdes og vil etter en tid trenge en fullstendig fasaderehabilitering. Vær og vind tærer på fasaden. En grundig vurdering av fasaden er derfor alltid fornuftig.

Fasadene på bygårder i Oslo kan fortelle mye om tiden bygget ble satt opp i. På bygårder som ble bygget etter andre verdenskrig er det ofte brukt materialer og produkter som dessverre har kortere levetid enn moderne fasadeprodukter.
En skadet fasade kan i verste fall være farlig for de som beveger seg rundt bygget. Murpuss som kan falle ned kan bli svært tung og føre til store skader på mennesker og materiell. Mange ganger oppdages det dessverre for sent at murpussen på fasaden er løs.

 

Fasaderenovering

Front entreprenør har komplette løsninger for alle typer fasader. Vi har lang erfaring og solid kompetanse på rehabilitering av murfasader. Gjennom flere tiår har vi gjort en lang rekke fasaderehabiliteringer, fasadeoppussing og fasaderenoveringer over hele Oslo.
I mange tilfeller er det fuktighet og frostspreng som gjør at fasadene sprekker opp og i verste fall kan falle ned. I en periode var det dessverre vanlig å bruke produkter som førte til at fuktigheten ble holdt igjen i veggene. Dette fører til frostspreng og sprekker i fasaden.

 

Lite vedlikehold

Fasaden gir folk et førsteinntrykk av bygget. Derfor er det ekstra viktig at den vedlikeholdes, både for beboernes trivsel og verdien på eiendommen.
En godt utført murfasade kan ofte stå i mange år uten at den trenger vedlikehold. Normalt kan også pussen holde i mange tiår før man må gjøre noe med den. Det er imidlertid avhengig av at det er brukt riktige materialer. Med riktig sluttbehandling av murpussen blir også vedlikeholdsbehovet minimalt og det vil feste seg mindre smuss og alger..
Dermed holder fasaden seg pen lenger.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring av din fasade.

Kontaktpersoner

Nils
Berg

Daglig leder
Front Entreprenør

+47 905 70 433
nils@frontent.no

Tore
Møll

Front Entreprenør
Salgssjef

+47 907 80 028
tore@frontent.no

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.