Godt vedlikeholdt fasade
gir høyere leieinntekter

En godt vedlikeholdt fasade på næringsbygget kan bidra til høyere leiepriser og et bedre helhetsinntrykk. Vi er spesialister på å rehabilitere fasader på alle typer bygg.

For leietakere i næringsbygg er førsteinntrykket viktig. En godt vedlikeholdt og presentabel fasade er besøkende og kunders første møte med bedriften. For eiere av næringsbygg er det god økonomi å rehabilitere og vedlikeholde fasaden, det gir nemlig større leiepriser på sikt.

Vi rehabiliterer alle typer fasade på alle typer bygg. Våre fagfolk har mange tiårs erfaring med arbeid på store og krevende prosjekter. Be om en befaring av ditt bygg, så kan vi gi en anbefaling for tiltak og utbedringer.

Etterisolere

Med stadig større oppmerksomhet på miljøvennlige bygg kan det være smart å tenke på å gjøre noe med isoleringen. Utlekting og etterisolering er mye enklere når fasaden likevel skal pusses opp.

Ved rehabilitering av næringsbygg kan det derfor være fornuftig å vurdere om bygget skal etterisoleres og kanskje oppnå en bedre energiklasse. Jo mindre energi bygget bruker, jo mer attraktivt blir det for leietakere.

Nye vinduer

I eldre næringsbygg er det også naturlig å vurdere tilstanden på vinduer og dører. Dette er områder med stort varmetap. Moderne vinduer vil kunne bidra til et enda bedre miljøregnskap både for utleier og leietaker.

Med gode samarbeidspartnere kan vi levere moderne vinduer med god isolasjonsevne og gode u-verdier.

Gode resultater

For oss er det viktig at din fasade skal holde seg pen i mange år fremover. Derfor bruker vi kun gjennomprøvde og anerkjente metoder ved rehabiliteringen. Vår lange erfaring er en garanti for at du får en godt utført murfasade som krever lite vedlikehold og tilsyn.

 

Kontaktpersoner

Tore
Møll

Front Entreprenør
Salgssjef

+47 907 80 028
tore@frontent.no

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.