Piperehabilitering
gir sikker fyring

Piper og skorsteiner må jevnlig kontrolleres og vedlikeholdes for å tilfredsstille dagens krav. I enkelte tilfeller fører kontrollen til en total piperehabilitering.

Opp i gjennom årene er det bygget piper av mange forskjellige materialer. Alle piper trenger tilsyn og vedlikehold. Årlig feiing er en del av tilsynet, men det er ikke nok. Over tid kan alle piper og skorsteiner bli skadet.
En gammel og skadet pipe vil føre til at det er farlig å bruke ildstedene som er koblet på pipen. Risikoen for pipebrann er større dersom pipen er i dårlig forfatning.

Grundig inspeksjon

En grundig inspeksjon og befaring av fagfolk er nødvendig for å avdekke behovet for rehabilitering. Våre fagfolk har lang erfaring med å avsløre skader ved piper. Spesielt piper som står i bygårder kan være vanskelige å vurdere uten erfaring og fagkunnskap. Ved piperehabilitering er det et mål at beboerne skal merke så lite som mulig. Så å si alt arbeid skjer fra utsiden. Ildsteder på pipen vil bli koblet fra og hullet blir tettet slik at beboerne ikke får sot og støv fra arbeidene inn i boligen.

Når pipen er ferdig rehabilitert vil vi sette tilbake og koble på ildstedene. Mange ganger er imidlertid piperehabiliteringen en god anledning til å sette inn et nytt og moderne ildsted i boligen.Moderne ildsteder gir en renere forbrenning som etterlater seg mindre aske og slipper ut mindre forurensning. I Oslo er det vedtatt at alle ildsteder i løpet av få år skal være såkalt rentbrennende.

Front entreprenør er en av de største og mest erfarne entreprenørene som utfører piperehabilitering i Oslo. Ta kontakt med oss så avtaler vi befaring på dine piper.

Kontaktpersoner

Nils
Berg

Daglig leder
Front Entreprenør

+47 905 70 433
nils@frontent.no

Tore
Møll

Front Entreprenør
Salgssjef

+47 907 80 028
tore@frontent.no

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.