Puss og murarbeider er
vårt spesialområde

Pussing og murarbeider er vårt fag. Vi utfører alle typer puss- og murerarbeider på utvendig fasade. Ta kontakt for befaring.

I løpet av mer enn 30 års virksomhet har vi opparbeidet oss erfaring og kompetanse til å gjennomføre de fleste oppdrag innenfor puss- og murarbeider.

Mur- og pussarbeider har lang tradisjon i bygg- og anleggsnæringen. Allerede for mange tusen år siden ble de grunnleggende prinsippene for murarbeider utviklet. I Front Entreprenør jobber vi videre med de stolte tradisjonene, men med mer moderne metoder, materialer og verktøy. Godt utførte murarbeider skal holde i generasjoner og vil være en god investering for eiere av murgårder.

Med vår lang erfaring og dyktige fagfolk kan vi garantere håndverksmessig godt utført arbeid i alle ledd. I mange tilfeller er også kunnskap om forskjellige perioders metoder og materialbruk viktig for å oppnå et godt resultat. Vi har kompetanse til gjennomføre alle typer mureroppdrag, både store og små. Etter en befaring kan vi gi en bedre vurdering av omfanget og behovet for et bedre

Kontaktpersoner

Nils
Berg

Daglig leder
Front Entreprenør

+47 905 70 433
nils@frontent.no

Tore
Møll

Front Entreprenør
Salgssjef

+47 907 80 028
tore@frontent.no

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.