Puss- og murarbeider på
bygårder og sameier

Front Entreprenør utfører alle typer puss- og murarbeider på fasaden til bygårder, næringsbygg og sameier. Ta kontakt for befaring.

I løpet av mer enn 30 års virksomhet har vi opparbeidet oss erfaring og kompetanse til å gjennomføre de fleste oppdrag innenfor puss- og murarbeider. Vi har spesielt lang og bred erfaring på utvendig fasade på større bygg.

Rehabiliteringspris

Front Entreprenør har gjennom årene gjennomført rehabilitering og fasadearbeid på store bygårder, borettslag og sameier over hele Østlandet.

I 2018 fikk vi den anerkjente Obos-prisen for rehabilitering for arbeidet vi har utført på Voldsløkka borettslag.

Vi fører videre de stolte tradisjonene, men med mer moderne metoder, materialer og verktøy. Godt utførte murarbeider skal holde i generasjoner og vil være en god investering for eiere av murgårder.

Solid kompetanse

Med vår lange erfaring og dyktige fagfolk kan vi garantere håndverksmessig godt utført arbeid i alle ledd. I mange tilfeller er også kunnskap om forskjellige perioders metoder og materialbruk viktig for å oppnå et godt resultat.

Vi har kompetanse til gjennomføre alle typer større mureroppdrag. Etter en befaring kan vi gi en bedre vurdering av omfanget og behovet for en oppdatering av fasaden.

Anerkjente produkter

Front Entreprenør benytter anerkjente murprodukter og fasadesystemer fra tyske Sto. Selskapet har i nesten 90 år vært en leder innenfor utviklingen av produkter for fasade og isolasjon i det tyske markedet.

Sto har systemer for alle typer murfasader for alle typer klima. Våre fagfolk hjelper til med å velge det best egnede fasadesystemet for ditt bygg.

 

Kontaktpersoner

Nils
Berg

Daglig leder
Front Entreprenør

+47 905 70 433
nils@frontent.no

Tore
Møll

Front Entreprenør
Salgssjef

+47 907 80 028
tore@frontent.no

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.