Tak og beslag
beskytter gården

Tak og beslag beskytter bygget mot fuktighet og belastninger fra været. Riktig utført tak- og blikkenslagerarbeid er viktig for å sikre lang levetid på bygg og utførte arbeider.

Front Entreprenørs erfarne og fagutdannede blikkenslagere utfører alt innen taktekking og blikkenslagerarbeide. Vi leverer fagmessig utførelse av beslagsarbeid på tak og fasader, taktekking med takstein, papp – eller båndtekking, samt takrenner og nedløp.

Tak

Vi har mye vær i Norge og taket er den fasaden som er mest utsatt for vær og vind. Det skal tåle til dels store temperatursvingninger, mye snø, regn, sol og sterk vind. Derfor er det naturlig nok viktig at taket fungerer som det skal. Våre fagpersoner gir gjerne veiledning i valg av materialer og løsninger, samt utfører antikvarisk restaurering for å opprettholde takets opprinnelige utseende.

Beslag, takrenner og nedløp

Når taket er lagt må vi sørge for at snø og vann finner veien dit det skal. Vi dimensjonerer, beregner fall og monterer takrenner og nedløpsrør. For å hindre snøras monterer vi snøfangere, og for sikker ferdsel på taket kan vi tilby et bredt utvalg innen taksikring, med stigtrinn, stigeplatåer og gangbroer.
Sikringen mot vær og vind er ikke komplett før korrekte beslag er montert. Hensikten med beslag er å beskytte underlaget. Vi gir deg gjerne råd og veiledning når det gjelder valg av mønebeslag, pipebeslag, luftehatter, vindusbeslag samt inntekking av gesimser og karnapper.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring.

Kontaktpersoner

Nils
Berg

Daglig leder
Front Entreprenør

+47 905 70 433
nils@frontent.no

Tore
Møll

Front Entreprenør
Salgssjef

+47 907 80 028
tore@frontent.no

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.