Maling av fasaden

Maling av fasaden er «prikken over i-en» i en fasaderehabilitering. Vi har malere som har lang erfaring med utvendig maling i Oslo.

Malingen på fasaden er bygningens første forsvarsverk mot vær og vind. Riktig utført malerarbeid er med på å forlenge levetiden til fasaden med mange år.

Rådgivning

Det er ikke alltid det er behov for full oppgradering av malingen på hele bygget. Moderne maling varer ofte lengre enn eldre produkter. I de tilfelle hvor bygget er malt med moderne maling kan det være nok å male de mest utsatte veggene først og heller vente med de delene av fasaden hvor malingen ikke er slitt.

Kvalitet

Vi garanterer høyeste kvalitet på våre malerarbeider, og benytter kun de malingsprodukter som er best egnet til ditt bygg og materialer. Sammen med våre murere planlegger vi og gjennomfører arbeidet til en fornuftig pris.  

Forarbeid

Forarbeidet er viktig. Dersom fasaden er uten skader bør den vaskes grundig slik at malingen får godt feste. Dette vil sikre et godt resultat i lang tid fremover. Dersom fasaden er slitt og med skader, utfører vi også grunnarbeidet som murpuss, betong- og overflatebehandling.

Front Entreprenør AS er også godkjent opplæringsbedrift i malerfaget. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring og råd om renovering av dine fasader.

Kontaktpersoner

Tore
Møll

Front Entreprenør
Salgssjef

+47 907 80 028
tore@frontent.no

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.